eur:
395.48
usd:
368.99
bux:
71846.88
2024. július 2. kedd Ottó

Egy meccsre tiltották el Di Caniót karlendítése miatt

Egy mérkőzésre eltiltotta és 10 ezer euróra, mintegy 2,5 millió forintra büntette Paolo Di Caniót az Olasz Labdarúgó Szövetség.

A Lazio csapatkapitánya fasiszta karlendítése miatt kapta a büntetést, így üdvözölte ugyanis a csapat szurkolóit a december 11-ei livornói bajnoki előtt.

"Mindig így köszöntöm a táborunkat, mert ezzel fejezem ki, hogy a népemhez tartozom. Ezen a jövőben sem kívánok változtatni" - közölte a csatár, aki tavalyi hasonló mozdulatáért ugyancsak 10 ezer eurós bírságot kapott.

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke korábban életre szóló eltiltást javasolt a neonáci gesztusért; Di Canio klubja pedig elhatárolódott a 37 éves csatár viselkedésétől.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

A Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója szerint már az első választási forduló után biztosra vehető, hogy Emmanuel Macron nem tud többséget alakítani a francia nemzetgyűlésben, egy esetleges koalíció létrejötte pedig egyrészt kétséges, másrészt törékeny lenne. Yann Caspar arról is beszélt az InfoRádióban, hogy erőszakos eseményektől tart.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×