eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Alonso Briatore nélkül egyezett meg a McLarennel

Flavio Briatore, a Forma-1-es Renault csapat vezetője nem tárgyalt a McLaren-Mercedesszel Alonso átigazolásáról. A spanyol világbajnok menedzsere azt mondta, hogy versenyzője egyedül döntött.

Briatore közleményben hangsúlyozta, hogy semmilyen köze nem volt Alonso lépéséhez. A csapatfőnök szerint a spanyol pilóta maga határozott úgy, hogy 2006 végén, szerződése lejártával elhagyja a Renault-t, és egyedül vette fel a kapcsolatot a wokingiakkal.

Az angol The Sun című bulvárlap szerint a hétfői bejelentés erősen kérdésessé teszi a Renault jövőjét a Forma-1-ben. A francia Le Figaro "bombatámadásként" és a "Renault-t ért súlyos csapásként" értékelte a versenyző távozását.

Sajtóértesülések szerint Alonso 2007-től évente 20 millió eurót keres a McLarennél.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×