eur:
394.19
usd:
360.56
bux:
72352.07
2024. augusztus 13. kedd Ipoly
Nyitókép: Unsplash.com

Új applikáció segíti a fesztiválozókat

Ezeréves ünnep, 21. századi élmény; megújult mobilapplikáció és honlap segítségével tájékozódhatnak a látogatók az idei Szent István-napi eseményekről, rendezvényhelyszínekről és a négynapos ünnepségsorozattal kapcsolatos minden tudnivalóról, ezáltal gördülékenyebben tervezhetik meg programjaikat és korszerű felhasználói élményben lehet részük.

A szervezők tájékoztatása szerint a mobilalkalmazás új, felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy a fesztiválozók könnyedén eligazodjanak a gazdag programkínálatban, a fejlett keresési funkciónak és az intuitív menürendszernek köszönhetően pedig villámgyorsan rátalálhatnak az őket leginkább érdeklő eseményekre.

Az alkalmazás kapott egy új chatbot funkciót is, amely azonnali válaszokkal és személyre szabott segítségnyújtással áll rendelkezésre, így egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul – emelték ki.

Hozzátették, szintén újdonság az útvonaltervező, amelynek segítségével a rendezvénysorozat résztvevői időt megtakarítva, hatékonyan közlekedhetnek a különböző helyszínek között, a személyre szabható lista funkció pedig mostantól bárki számára lehetővé teszi, hogy összeállítsa saját, egyedi programtervét.

Az alkalmazás fejlesztői a kezdőoldalt is megújították, az itt megjelenő, folyamatosan frissülő hírfolyam naprakész információkkal látja el a felhasználókat az ünnepségsorozat minden mozzanatáról.

A szentistvannap.hu címen elérhető weboldal is jelentős átalakításon esett át, az új, még áttekinthetőbb programtábla helyszínek szerinti bontásban mutatja be az összes eseményt és rendezvényt. A kiemelt előadók és programok külön szekciója biztosítja, hogy senki ne maradjon le a legnépszerűbb eseményekről, az újragondolt szűrőrendszer pedig lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyedén megtalálják az érdeklődési körüknek megfelelő elfoglaltságot, legyen szó koncertekről, családi eseményekről vagy kulturális rendezvényekről - áll a közleményben.

Jelezték: a Szent István Nap elnevezésű hivatalos mobilalkalmazás letölthető a legnagyobb alkalmazásáruházakból, de azoknak, akik tavaly is használták az applikációt, elegendő frissíteniük a korábbi verziót.

Címlapról ajánljuk

Újítások, visszaadott remények, hősök – az olimpiai tudósító búcsúja Párizstól

A vasárnap véget ért nyári olimpiáról sok emlékezetes pillanatot őrizhetünk meg. A szervezők kiváló ötletekkel jártak a szurkolók kedvében, akik köszönték szépen, és gyorsan belakták, majd a szívükbe zárták a játékokat. Személyes visszapillantás az elmúlt két és fél hétre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
Kiváró hangulat az amerikai tőzsdén

Kiváró hangulat az amerikai tőzsdén

Turbulens héten vagyunk túl a tőzsdéken, a makroadatok érkezéséből arra lehetett ugyanis következtetni, hogy az amerikai gazdaság recesszióba került, ezt követően a piacok azt kezdték árazni, hogy a Federal Reserve hamarabb kezdhet kamatvágásba, hogy segítse a növekedést. Ezt követően viszont a várakozásoknál jóval jobb munkaerőpiaci adat is érkezett az USA-ból, ami arra utalt, hogy talán mégsem fogyott ki a lendület az amerikai gazdaságból. Ezen a héten is sok piacmozgató eseményre lehet számítani, elég az amerikai inflációs adatra gondolni - a mai nap azonban viszonylag csendes mederben csorog, az irányadó európai és amerikai indexek felemásan teljesítettek, mérsékelt elmozdulásokkal. Vannak viszont izgalmak a magyar tőzsdén, sikeres kitörést láthattunk ugyanis a Nyomda részvényénél, új történelmi csúcsra száguldott az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 11. 05:00
×
×
×
×