eur:
396.62
usd:
371.67
bux:
71061.08
2024. június 26. szerda János, Pál
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 25: (L to R) Bradley Jaden, Harry Apps, Charlie Burn and Jordan Shaw bow at the curtain call during the reopening of Les Miserables in the West End at The Sondheim Theatre on September 25, 2021 in London, England. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)
Nyitókép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

West End-musicalek sztárja érkezik a Margitszigetre

Számos West End-musical sztárja, az egyik legnevesebb brit zenés színházi előadó Bradley Jaden ad koncertet kedd este a Margitszigeti Színház színpadán.

A musicalkoncertről Bán Teodóra, a Margitszigeti Színház ügyvezető igazgatója az InfoRádióban elmondta: kicsit rendhagyónak tekinthető ez a gála, hiszen a nagy musicaleknél általában kosztümben, sminkben, parókában láthatók a művészek a színpadon egy dramatikus, megrendezett előadásban, de ez most a művész egy olyan koncertkörútja, ahol teljesen elhagyja ezeket a kellékeket, és kiállva a színpad közepére csak az ő egyénisége és az ő kifejezett tehetsége fog megmutatkozni.

Bradley Jaden New York után érkezik vissza Európába és Budapestre, a Margitszigeti Színházba.

„Természetesen egy élő show-ról beszélünk. Ez egy önálló koncertturnéja, és egyedülálló koncertről is beszélhetünk: ritkán fordul elő, hogy egy szupersztár érkezik, és hogy önállóan felvállal egy ilyen nagy koncertet” – mondta Bán Teodóra.

Népszerű, közismert musicalek dalaira készülhet a közönség. Bradley Jaden tehetségét és sokoldalúságát bizonyítja például, hogy a Nyomorultak valamennyi főszerepét eljátszotta már.

„Érdemes őt élőben is megtekinteni, hiszen bár fiatal művész, de most már több mint tíz éve ő az, aki a West Enden szinte minden musicalt végigénekelt, a Nyomorultakat, a Jekyll és Hyde-ot, Mary Poppinst, az összes nagy musicalt. Ennek köszönhető az, hogy újra és újra főszerepeket énekel” – fogalmazott a Margitszigeti Színház ügyvezető igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Telefonon beszélt egymással Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter – 2023 márciusa óta nem volt ilyen beszélgetés. A Pentagon szerint a két fél a nyitott kommunikációs csatornák fenntartásának szükségességéről beszélt, az orosz védelmi minisztérium szerint arra figyelmeztették Washingtont, hogy tovább eszkalálhatják a konfliktust az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítmányok. Donald Trump amerikai elnökjelölt két tanácsadója olyan béketervet tett le az asztalra, amely az Ukrajnának nyújtott támogatás felpörgetésének fenyegetésével késztetné Oroszországot béketárgyalásokra. A Kreml úgy reagált, nyitottak a tárgyalásra a „harctéri realitások” tükrében, vagyis az elfoglalt területeket semmiképpen nem adják vissza.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×