eur:
391.39
usd:
359.21
bux:
72730.44
2024. július 16. kedd Valter
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 25: (L to R) Bradley Jaden, Harry Apps, Charlie Burn and Jordan Shaw bow at the curtain call during the reopening of Les Miserables in the West End at The Sondheim Theatre on September 25, 2021 in London, England. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)
Nyitókép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

West End-musicalek sztárja érkezik a Margitszigetre

Számos West End-musical sztárja, az egyik legnevesebb brit zenés színházi előadó Bradley Jaden ad koncertet kedd este a Margitszigeti Színház színpadán.

A musicalkoncertről Bán Teodóra, a Margitszigeti Színház ügyvezető igazgatója az InfoRádióban elmondta: kicsit rendhagyónak tekinthető ez a gála, hiszen a nagy musicaleknél általában kosztümben, sminkben, parókában láthatók a művészek a színpadon egy dramatikus, megrendezett előadásban, de ez most a művész egy olyan koncertkörútja, ahol teljesen elhagyja ezeket a kellékeket, és kiállva a színpad közepére csak az ő egyénisége és az ő kifejezett tehetsége fog megmutatkozni.

Bradley Jaden New York után érkezik vissza Európába és Budapestre, a Margitszigeti Színházba.

„Természetesen egy élő show-ról beszélünk. Ez egy önálló koncertturnéja, és egyedülálló koncertről is beszélhetünk: ritkán fordul elő, hogy egy szupersztár érkezik, és hogy önállóan felvállal egy ilyen nagy koncertet” – mondta Bán Teodóra.

Népszerű, közismert musicalek dalaira készülhet a közönség. Bradley Jaden tehetségét és sokoldalúságát bizonyítja például, hogy a Nyomorultak valamennyi főszerepét eljátszotta már.

„Érdemes őt élőben is megtekinteni, hiszen bár fiatal művész, de most már több mint tíz éve ő az, aki a West Enden szinte minden musicalt végigénekelt, a Nyomorultakat, a Jekyll és Hyde-ot, Mary Poppinst, az összes nagy musicalt. Ennek köszönhető az, hogy újra és újra főszerepeket énekel” – fogalmazott a Margitszigeti Színház ügyvezető igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nem lennék meglepve, ha a merénylő nem magányos farkas lenne

A Donald Trump körül dolgozó biztonsági emberek jól reagáltak, de a távolabbi védelem hibázhatott, hogy fegyverrel a volt elnök közelébe kerülhetett a támadó – mondta el az InfoRádió Reggelinfó című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 14. 17:04
×
×
×
×