eur:
385.15
usd:
354.33
bux:
68258.98
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Nemzetiszinhaz.hu

Nem lett emlékhely Törőcsik Mari háza - felveri a gaz, nem tudják eladni

Árulják a legendás színésznő egykori velemi házát. Rettenetes állapotba került a Nemzet Színésze, háromszoros Kossuth-díjas színésznő 2021-es halála óta.

69 millió forintért árulják Törőcsik Mari egykori velemi házát - vette észre a Pénzcentrum. Az ingatlan állapota folyamatosan romlik, mivel üresen maradása óta gyakorlatilag szellemház.

A cikk szerint a helyiek szerették volna, ha a ház emlékháznak megmarad, de erre a 400-as lélekszámú faluban nincs pénz.

A Nemzet Színésze, a háromszoros Kossuth-díjas színésznő élete utolsó éveit ebben a házban töltötte.

A hirdetést a Blikk találta meg.

A házat 51 éve vette a színésznő, ma lánya, Teréz tulajdonában van.

A négyszobás házhoz boltíves pince ás füvesített, gyümölcsfás kert tartozik, valamint egy kis gerendaház is, medencével. A telek 1450 négyzetméteres.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Hogyan állta a sarat a bezuhanó energiaár-környezetben az Alteo?

Hogyan állta a sarat a bezuhanó energiaár-környezetben az Alteo?

A jelentős energiapiaci árcsökkenés bár meglátszott az Alteo első negyedéves eredményén és az egy évvel ezelőtti rekord profittól messze elmaradó adózott eredményről számolt be a társaság, azonban az energiaválság előtti időkben tapasztalt eredményekhez képest kifejezetten magas számokat közölt a vállalat. Ez összességében abba az irányba mutat, hogy az Alteo eredményessége a 2022-es energiaárrobbanás előtti időkre jellemzőnél magasabb szinten alakult.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×