eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/Vígszínház/Gordon Eszter

Visszatért a színpadra Reviczky Gábor, és elmondta, hogyan folytatja

Több mint egy év után újra játszották a Pesti Színházban a Képzelt beteget, Reviczky Gábor főszereplésével.

Világrekordra készül a Pesti Színház, ahol 24. éve töretlen sikerrel játsszák Molière utolsó színdarabját, a Képzelt beteget. A kezdetektől Reviczky Gábor játssza a főszereplő Argant, így tavaly, amikor a művész a prosztatarákkal és annak áttétjével küzdött, levették a műsorról. A gyógyultnak nyilvánított Kossuth-díjas színész vasárnap este azonban képzelt betegként visszatért úgy, hogy bele sem kellett néznie a szövegkönyvbe - írta a Bors. A hálás és meghatott közönség szinte nem is akarta leengedni a színpadról.

A portálnak a színész büszkén és hálásan beszélt a sikerről.

"Nagyon kellett koncentrálnom, nem akartam cserben hagyni sem a kollégákat, sem a nézőket, pedig bele sem néztem a szövegkönyvbe, ami mellesleg nem is volt a kezdetektől. De annyira enyém ez a szerep, hogy úgy látszik, nincs is rá szükség!" - mesélte.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész a jövőbeli munkájával kapcsolatban kijelentette:

nem készül már új darabra, nem vágyik rá.

Nem tudna végigcsinálni egy egész próbafolyamatot, nem lesz már olyan, mint a betegsége előtt, és ezt ő elfogadta.

"Viszem tovább, ami volt, a Képzelt beteg mellett itt a Dzsungel könyvét, amiben Balut játszom, de a biztonság kedvéért már kettős szereposztásban visszük. Van sok munkám, film, szinkron, egyébként abból is vettem vissza. De szerencsére jól vagyok! Rájöttem, hogy nem szabad ezt komolyan venni, nem szabad rá se gondolni!" – mondta.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×