eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
A Nemzet Művésze címmel idén kitüntetett Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, az MMA rendes tagja a Pesti Vígadóban 2021. október 22-én.
Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Reviczky Gábor állapota súlyos, számára a munka mégis terápiás jellegű - videó

A Kossuth-díjas színész rákbetegsége súlyosbodott az utóbbi hónapokban, ez azonban nem gátolta meg abban, hogy dolgozzon.

A Fókusznak elárulta, úgy érzi, a munkában töltött idő terápiás jellegű is, a forgatások elterelik a gondolatait - írta az rtl.hu. Reviczky Gábornál tavaly decemberben diagnosztizáltak prosztatatrákot, és bár

tavasszal sikeresen megműtötték, áttéteket találtak nála, ezért komoly kemoterápiás kezeléssorozatra szorult.

Ugyan gyenge, gyakran szédül és nehezen éli meg a mindennapokat, a forgatásokat nagyon élvezi, sőt, fontosnak tartja őket. Eltereli velük a figyelmét, addig sem foglalkozik a betegségével, mi több, szerinte így kevésbé érzi a mellékhatásokat.

Mint mondta, betegség ténye azért is döbbentette meg, mert elmondása szerint élete során szinte alig volt orvosnál, kórházat is csak filmforgatások alkalmával látott belülről.

A Fókusz riportját itt tekintheti meg:

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×