eur:
393
usd:
366.79
bux:
66639.49
2024. április 25. csütörtök Márk
Leslie Mandoki (Mándoki László) magyar származású német zenész, zenei rendező, producer világsztárokból álló zenekara, a ManDoki Soulmates koncertjén a Budapest Parkban 2017. augusztus 8-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Szünet nélkül négy óra hosszú lesz Leslie Mándoki koncertje a Várban

Rövid interjúban árult el érdekességeket az InfoRádióban a zenei producer és zenész az augusztus 19-i jubileumról.

Nagyszabású szabadtéri koncerttel ünnepli a "30 éve Lelkitársak" jubileumi évének kezdetét a Mandoki Soulmates augusztus 19-én Budapesten, a budai Várban, a Szentháromság téren. Leslie Mándoki dalszerző, producer, dobos és énekes az InfoRádióban először is arról beszélt, melyek számára az elmúlt három évtized legfontosabb kulcsszavai.

"A zene szolgálata, a közönség szeretete és a lelki barátok értékközössége. A legnagyobb boldogság számomra, hogy a gyermekeim is benne vannak az alkotás részében, holott körülbelül akkor születtek, amikor a zenekar" – fogalmazott.

A vári koncerten lesznek dalok az elmúlt 30 évből is, de "ilyen válságos, vészterhes időkben az a feladatunk, hogy előrelépjünk és tartsuk a fáklyát, mutassuk az utat", az a feladatuk, hogy visszaadjanak a közönségnek valamit abból a sok szeretetből, amelyet évtizedeken át kaptak.

A produkcióban ezúttal is részt vesz mások mellett

  • "a világ két legjobb gitárosa,
  • a világ legjobb basszusgitárosa"

is. Továbbá:

A szünet nélküli négyórás műsor a Magyar Képek címet kapta, és Bartók Béla munkássága előtt is tiszteleg.

"Ő hitt a zene erejében, és ebben én is hiszek. Szóljon a zene az emberségért!" – fogalmazott.

Lesz a szólistáknak és az improvizációnak is hely az estén, a világsztár Richard Bona pedig magyarul énekli majd a Kis kece lányom című dalt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×