eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Damu Roland a Fővárosi Törvényszéken, ahol erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték a sorozatszínészt, valamint 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. A bíróság jogerős döntésével megváltoztatta a Pesti Központi Kerületi Bíróság tavaly szeptemberben hozott elsőfokú ítéletét, amelyben első fokon hat év börtönre ítélték és hat évre eltiltották a közügyektől.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Meghalt Damu Roland

A színész december első felében magára hívta ki a mentőket, azóta állapota egyre súlyosbodott.

Vasárnap éjszaka, 47 éves korában elhunyt Damu Roland színész, aki a hónap első felében koronavírus-betegséggel került kórházba - írja a Blikk.

A színész Facebook-oldalán a színész állapotáról eddig is adatokat közlő régi barát hétfőn ezt írta ki Damu Roland profilképe alá:

"Megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott..."

A lapnak a család megerősítette az értesülést.

Damu Roland korábban két, koronavírus elleni védőoltást vett fel. Kórházba kerülése előtt maga hívott mentőt, mert a köhögéstől már levegőt sem kapott. Mélyaltatásban tartották, műtüdő lélegeztette.

Az 1974-es születésű színész Nyíregyházán járt a művészeti szakközépiskolába, ott, iskolai darabokban szerepelt először. Később több színházban is játszott, de több mint 150 filmben és sorozatban szinkronizált. Legismertebb szerepe a Jóban rosszban Várnagy Elődje volt, egy ország ismerte meg ekkor. Később felesége megerőszakolása miatt vád alá helyezték, 2012-től 2015-ig volt fogságban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×