eur:
388.52
usd:
358.83
bux:
68136.34
2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett
Szőcs Géza Kossuth- és József Attila-díjas költő, a Magyar PEN Club elnöke, a novellaíró verseny zsűritagja a magyar széppróza napja alkalmából rendezett esemény megnyitóján a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) dísztermében 2018. február 18-án. A Magyar Írószövetség Jókai Mór születésnapján megtartott rendezvényén novellaíró verseny, antológia-bemutató és koncert is várta a közönséget.
Nyitókép: Szőcs Géza Kossuth- és József Attila-díjas költő, a Magyar PEN Club elnöke a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében 2018-ban. MTI Fotó: Mónus Márton

Szombaton vesznek végső búcsút Szőcs Gézától

Szombaton a piliscsabai temetőben, református szertartás keretében búcsúztatják az életének 67. évében elhunyt Szőcs Géza Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, korábbi kulturális államtitkárt, Orbán Viktor kormányfő kulturális főtanácsadóját - közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

Havasi Bertalan sajtófőnök elmondta: Szőcs Géza tisztelői szombaton 11 és 13 óra között róhatják le kegyeletüket egy szál virággal vagy koszorúval, majd a 14 órakor kezdődő gyászszertartás - az érvényben lévő járványügyi szabályoknak megfelelően - már szűk körben zajlik.

A temetési szertartást a közmédia Duna és M5 tévécsatornája élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk
Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin
Aréna - előzetes

Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin

A Momentum azért küzd a kampányban, hogy ismét két EP-mandátumot szerezzen, de ha csak egyet kap a párt, akkor az ötéves ciklus alatt Cseh Katalin és Donáth Anna a mandátumot elfelezve féltávnál egymást váltja majd az EP-ben. Erről Cseh Katalin, a Momentum elnökségi tagja, EP-képviselő beszélt az InfoRádió Aréna című műsorának stúdiójában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×