eur:
392.3
usd:
366.18
bux:
66800.76
2024. április 26. péntek Ervin
Antwerpen, 2016. április 21.2010. november 8-án készült kép Prince amerikai énekesről egy antwerpeni koncerten. A hétszeres Grammy-díjas Prince, aki a Bíboreső (Purple Rain) című koncertfilmjének zenéjéért 1985-ben Oscar-díjat kapott a legjobb eredeti filmzene kategóriában, 2016. április 21-én, 57 éves korában elhunyt minnesotai otthonában. (MTI/EPA/Dirk Waem) *** Local Caption *** 52626725
Nyitókép: Dirk Waem

Egy eddig kiadatlan Prince-szám bukkant fel - mutatjuk!

Az I Need a Man felvétele 1987-ben készült, és kalandos a története.

A négy éve elhunyt Prince-től előkerült egy felvétel, melyet 1987-ben rögzített, de eredeti formájában már 1981-ben is készen volt – írja a Billboard alapján a hirado.hu.

Létezett egy Hookers nevő női poptrió annak idején, amelyet Prince a szárnyai alá vett, és Vanity 6 néven folytatták tovább. Az "I Need A Man" eredetileg az övék volt.

Miután Prince a rabjává vált a legendás amerikai énekes-dalszerző-giráros Bonnie Raittnek, kissé átalakítva a dalt, odaígérte az énekesnőknek 1987-ben, ezért újra kellett rögzítenie.

Végül a Bonnie-féle együttműködés elmaradt, így a demó a legendás "Prince-széfbe" került, ahol számtalan dal és dalkezdemény pihent évtizedeken keresztül.

Az I Need A Man rákerül bónuszként a szeptember 25-én megjelenő Sign O' The Times újrakevert verziójára.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×