eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Detroit, 2018. augusztus 13.2011. december 5-én a munka ünnepe alkalmából tartott kampányrendezvényen készített kép Aretha Franklin amerikai soulénekesnőről a Michigan állambeli Detroitban. 2018. augusztus 13-i sajtóértesülések szerint az utóbbi évek során betegségei miatt folyamatosan gyengélkedő 76 éves énekesnő válságos állapotban fekszik detroiti otthonában, családjával és barátaival körülvéve. (MTI/EPA/Jeff Kowalsky) *** Local Caption *** 53313442
Nyitókép: MTI/EPA/Jeff Kowalsky

Jövő héten temetik Aretha Franklint

Augusztus 31-én temetik el Aretha Franklint Detroitban, családja sírhelyén, miután koporsóját két napra nyilvánosan felravatalozzák, hogy a rajongók elbúcsúzhassanak a soul királynőjétől.

A 76 éves Franklin csütörtökön detroiti otthonában hunyt el hasnyálmirigyrákban. Családja a hétvégén szóvivője útján közölte, hogy az énekesnőt a detroiti Woodlawn temetőben helyezik örök nyugalomra augusztus 31-én. A búcsúztatását aznap délelőtt tartják a közeli Greater Grace templomban, ám a szertartáson csak a családtagok és a közeli barátok vehetnek rész.

Aretha Franklin koporsóját ugyanoda temetik, ahol apja, C. L. Franklin tiszteletes, bátyja, Cecil Franklin és lánytestvérei, Carolyn és Erma Franklin nyugszanak.

Az énekesnő koporsóját augusztus 28-án és 29-én a Charles H. Wright Afrikai-Amerikai Történeti Múzeumban ravatalozzák fel Detroitban.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×