eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szórakozhatunk a mozikban az ünnepek alatt

Karácsonyi hangulatú film a héten kevés akad, viszont szórakoztató családi mozikból jut bőven az ünnepekre is.

Megérkezett a több mint 20 éves Jumanji folytatása – immár Robin Williams nélkül – viszont Dwayne Johnsonnal és Jack Blackkel. Az alkotók nem is kísérelték meg folytatni a korábbi történetet, hanem egy külön sztorit gyártottak, amelyben négy fiatalt szippant be egy videojáték dzsungel-világa.

A kritikák szerint Jake Kasdannek sikerült egy korántsem tökéletes, de szórakoztató, kalandos mozit összeraknia.

Omar Sy főszereplésével mutatják be a héten a Doktor Knock című mozit. A történet szerint az ötvenes években egy szélhámos érkezik egy bájos francia hegyi faluba, ahol orvosnak adja ki magát.

Doktor Knock karizmatikus és megnyerő férfi, természetesen meggyógyít mindenkit, legyen az illető beteg, vagy egészséges. Aztán persze fordulatot vesz a történet, amikor a férfi megismerkedik egy vonzó fiatal nővel. Az ImDb-n nem áll jól az alkotás, még az öt pontot sem éri el – ám az Omar Sy-rajongók rendületlenül dicsérik az Életrevalókkal berobbant színész alakítását.

Egy igazán különleges mozi is debütál a héten, a holland festőzseniről készült Loving Vincent című egész estés festményfilm. Az alkotók Vincent Van Gogh életútját idézik meg az általa festett képek ihlette látványvilággal.

A különleges mozi nem aratott osztatlan sikert, de a festő munkáit kedvelők számára már önmagukban izgalmas lehet a festett képkockák által felrajzolt vizuális világ.

24 óra a halálig címmel mutatják be a héten azt a dél afrikai-hong kongi thrillert, amiben Ethan Hawke új szerepben, bosszúálló akcióhősként debütál. Az első visszajelzések nem lelkesedtek a zömében akciófilmes klisékre építő moziért és Hawke alakításáért sem.

A gyerekeknek is akad látnivaló: a héten mutatják be a Jégkorszak alkotóinak új filmjét, a Ferdinándot, ami egy látszólag félelmetes, ám valójában érzelmes bika kalandjairól mesél.

Karácsonyi vacsora, nagy bejelentések, családi dráma – ez mind-mind benne van a Kaotikus karácsony című svéd vígjátékban. Azonban az első visszajelzések szerint nem sikerült igazán izgalmassá tenni a már-már elcsépelt témájú karácsonyi családi összetűzésről szóló mozit.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×