eur:
369.15
usd:
345.61
bux:
48228.41
2023. június 5. hétfő Fatime

Hallgasson bele a Rolling Stones új stúdióalbumába

December 2-án jelenik meg a Rolling Stones új albuma, amelyen bluesgyökereihez nyúl vissza a legendás együttes.

A Blue & Lonesome című korong lesz az együttes első stúdiólemeze a 2005-ös A Bigger Bang óta.

Az együttes mindössze három nap alatt vette fel a lemez anyagát a nyugat-londoni British Grove Studios-ban. A cél az volt, hogy egy spontán élő fellépés hatását keltsék.

Az albumon szereplő 12 számból kettőn Eric Clapton is közreműködik. Az együttes csütörtöki közlése szerint az új lemezre felkerült Howlin Wolf 1966-os Commit A Crime-jának, Jimmy Reed 1957-es Little Rain-jének és Lightnin' Slim 1958-as Hoo Doo Blues című dalának egy-egy verziója.

A kezdeti időkben a Rolling Stones gyakran játszotta saját verziójában Reed, Willie Dixon, Little Walter és más amerikai zenészek slágereit, megismertetve a fiatal közönséget a blues nagy öregeivel.

Később a banda megalkotta saját stílusát, amelynek jegyében olyan klasszikusok születtek, mint a Satisfaction, a Sympathy for the Devil és a Midnight Rambler.

Címlapról ajánljuk
Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

A király üdvözletének nevezte a La Gazzetta dello Sport a vasárnap este elbúcsúzott Zlatan Ibrahimovicnak a szavait: „Itt az ideje, hogy azt mondjam a futballnak: ciao. De nem nektek. Örök életemre milanista maradok. Az új évezred első, majdnem negyedszázadának egyik legkülönlegesebb futballistája tomboló ünneplést kapott a San Siro hetvenezer nézőjétől.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 5. 04:40
×
×
×
×