eur:
393.19
usd:
367.91
bux:
66158.65
2024. április 24. szerda György

Alföldi Róbert és Tompos Kátya robbantotta a kasszát

Az Alföldi Róbert és Tompos Kátya főszereplésével látható My Fair Lady bemutatójával indítja az évet a Centrál Színház – mondta el az InfoRádiónak Puskás Tamás igazgató.

A My Fair Lady esetében mindaddig váratott magára az előadás kitűzése, amíg nem tudtam megszerezni egyszerre Alföldi Róbertet és Tompos Kátyát. Meggyőződésem, hogy Higgins professzor szerepére ma Robi a legalkalmasabb, és hasonlóképpen, hogy Eliza Doolittle-t ihletettebben, édesebben és bájosabban, mint Tompos Kátya, senki nem játssza, arról az egyedülálló énektudásról, ami az ő sajátja, már nem is beszélve. A budapesti online jegyforgalmazás egy rövid időre össze is omlott, akkora volt az érdeklődés a darab iránt” - árulta el az InfoRádió kérdésére Puskás Tamás.

Ami pedig a 2016/17-es évadra vonatkozó további elképzeléseiket illeti, a Centrál Színház igazgatója elmondta: a terveiket a repertoárjuk ereje határozza meg.

„Annyira sok és sikeres előadásunk van műsoron, hogy alig tudjuk őket kijátszani. Úgyhogy még egy bemutatónk lesz december 22-én, egy remek francia szerző darabja az Igazság címmel. Ennek főszereplői Stohl András, Balsai Mónika, Kovács Patrícia és Schmidt Zoltán” - ismertette a színi-direktor.

További információk az inforadio.hu korábbi cikkében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×