eur:
369.15
usd:
345.61
bux:
48228.41
2023. június 5. hétfő Fatime

Az utolsó felvételekkel jön az új Motörhead-koncertalbum

A Motörhead legutolsó koncertjei között volt tavaly novemberben két müncheni fellépés. A nem sokkal később elhunyt frontember, Lemmy Kilmister emlékére egy német kiadó május 27-én megjelenteti az anyagot.

A Clean Your Clock címmel május 27-én piacra kerülő koncertfelvételt az UDR Records készítette. A tavaly november 20-án és 21-én a müncheni Zenith kulturális központban adott két teltházas, összesen 12 ezer érdeklődő előtt tartott koncert az utolsó volt, amelyet profi eszközökkel rögzítettek.

A legendás brit heavy metál csapat, a Motörhead utoljára december 11-én Berlinben lépett színpadra, az énekes, basszusgitáros Lemmy Kilmister december 28-án, 70 évesen hunyt el rákban.

A koncertanyagon 14 felvétel szerepel, köztük olyan Motörhead-klasszikusok, mint az Overkill vagy az Ace of Spades. A kiadvány több formátumban, így vinylen, CD-n, DVD-n, BlueRay-en és különleges dobozban is elérhető lesz.

Címlapról ajánljuk
Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

A király üdvözletének nevezte a La Gazzetta dello Sport a vasárnap este elbúcsúzott Zlatan Ibrahimovicnak a szavait: „Itt az ideje, hogy azt mondjam a futballnak: ciao. De nem nektek. Örök életemre milanista maradok. Az új évezred első, majdnem negyedszázadának egyik legkülönlegesebb futballistája tomboló ünneplést kapott a San Siro hetvenezer nézőjétől.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 5. 04:40
×
×
×
×