eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Női kézilabda BL - Nem szerzett előnyt a Győr

A Győr hazai közönség előtt 25-25-ös döntetlent játszott a román Valceával a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. A visszavágó egy hét múlva kerül sor Romániában, a Valcea-pályán a magyar csapat még sohasem győzött.

A Győr egymás után a negyedik Bajnokok Ligája-elődöntőjére készülhetett, az ETO és a Valcea a hetedik alkalommal találkozott egymással a legrangosabb európai kupasorozatban.

Konkoly Csaba vezetőedző kezdőcsapatában a sérülés után visszatérő Görbicz Anita még nem kapott helyet, ő csak később lépett pályára, így Kovacsics Mónika irányított.

Már az első pillanatban nyilvánvaló volt, hogy nagy lesz a küzdelem, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A Győr többször is elhúzott két góllal, de a románok mindig egyenlítettek. Konkoly Csaba csak a 13. percben küldte be Görbicz Anitát, aki nagy kedvvel játszott, gólpasszokat osztott, és kétszer maga is eredményes volt a szünetig. A félidőben mégis a románok vezettek egy góllal.

A második játékrészt igen rosszul kezdte az ETO, amely öt percig nem dobott gólt, ezzel szemben Puscasu kétszer is eredményes volt (14-17). Ezután viszont a Győr pillanatai következtek: megfordította az összecsapást (18-17), főként védekezésben javultak fel Spiridonék.

Tíz perccel a vége előtt 21-21-es döntetlenre áll a meccs, ezután megtorpant a győri támadógépezet, egyszerűen képtelen volt gólt lőni, a románok két góllal elléptek (21-23). Konkoly Csaba időt kért, egy perccel a vége előtt egy gól volt a különbség. Amorim öt másodperccel a vége előtt egyenlített, így egyik csapatnak sincs előnye a visszavágóra.
A másik ágon szombaton a dán Viborg 27-21-re győzött a norvég Larvik ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×