eur:
389.55
usd:
363.15
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nyomoz a rendőrség a Michael Jackson-emlékkoncert miatt

A Jukebox Kft. - írásban és élőszóban egyaránt - arról tájékoztatta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületet (OFE), hogy kártalanítanak minden olyan fogyasztót, aki elégedetlen volt az általuk szervezett, hétvégi Michael Jackson koncerttel, és igényét bejelenti náluk.

A cég az info@danubiusmusic.com e-mail címre várja a fogyasztói bejelentéseket, majd maximum 48 órán belül válaszol minden megkeresésre, és tájékoztatja a fogyasztókat a kártalanítás pontos módjáról és menetéről (ehhez alapvetően az eredeti jegyet kell visszajuttatni a Broadway Ticket Hungary Kft. címére - 1134 Budapest, Hollán Ernő u. 10., a fenti e-mail címre pedig eljuttatni azokat a banki adatokat, amelyek a vételár visszafizetéséhez szükségesek) -olvasható az OFE közleményében.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület a következőket tanácsolja minden panaszosnak:

- amennyiben úgy döntenek, hogy az eredeti jegyet levélben juttatják vissza a megadott címre, a levél mindenképpen ajánlott és tértivevényes legyen, valamint az eredeti jegyről készítsenek fénymásolatot;
-
- ha inkább személyesen kívánják a jegyet átadni, az átvételről készüljön aláírt és lepecsételt átvételi elismervény/jegyzőkönyv. Ebben az esetben is célszerű az eredeti jegyről előzőleg fénymásolatot készíteni;

- a cég tájékoztatása szerint az utazással kapcsolatos költségeket (vonat, távolsági busz stb.) is megtérítik, az ezzel kapcsolatos igényt azonban külön jelezni és igazolni kell.

További kérdés esetén az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület ügyfélszolgálata készséggel áll a fogyasztók rendelkezésére a (06-1)311-7030-as telefonszámon, illetve a www.ofe.hu honlapon található panaszbejelentőn keresztül.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×