eur:
393.79
usd:
365.04
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A Class FM-re mennek a volt Danubius reggeli műsorvezetői

A jövő héttől a Class FM-en ébreszti a hallgatókat a volt Danubius Rádió reggeli műsorvezető-csapata - közölte a hónap közepén indult országos kereskedelmi adó.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János "hétfőn reggel 6 órakor szólal majd meg a megszokott frekvencián, de már a Class FM-en" - írják, "a megszokott stílust és hangzásvilágot" ígérve.

A közlemény szerint a produkció címét a hallgatókkal közösen választják majd ki. Október 28-án döntött az Országos Rádió és Televízió Testület arról, mely pályázók működtethetik a következő hét évben a két országos kereskedelmi rádiós frekvenciát; a Sláger helyére a NeoFM, a Danubiuséra a Class FM került.

A NeoFM-et működtető társaság vezérigazgatója a napokban beszélt arról az MTI-nek: tárgyalnak az egykori Sláger műsorvezető-párosával - Boros Lajossal és Bochkor Gáborral - arról, hogy náluk folytassák pályafutásukat.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×