eur:
389.01
usd:
361.33
bux:
68695.88
2024. május 7. kedd Gizella

Egy nap alatt elfogytak a jegyek - a jövő nyári fesztiválra

Kevesebb, mint 24 óra alatt fogytak el a jegyek a jövő évi Glastonbury Fesztiválra. A belépőket szombaton reggel kezdték árulni, tíz fonttal, azaz mintegy 3 000 forinttal drágábban, mint az ideieket.

Akik előzetesen regisztráltak, kaphattak jegyet. Azok is hozzájuthatnak a belépőhöz, akik letették az 50 fontos (15 ezer forintos) előleget, míg a belépő teljes árát csak 2010. február 28-ig kell kifizetniük.

A háromnapos rendezvényre 185 fontért váltható bérlet, a foglalási költség 5 font, a postaköltség szintén majd' 5 font.

Az idei fesztiválra hetekbe tellett, míg értékesítették a jegyeket, míg a 2007-esre még a programra érkezéskor is lehetett belépőt kapni.

A fesztivál honlapjára már a hétvégén kikerült, hogy minden belépő elkelt, ám valószínűleg néhány héten belül még lesz lehetőség a jegyváltásra. A szervezők azt ígérik: ha bármilyen nehézség vagy programhiba miatt meghiúsulna egy-egy vásárlás, a jegyet mindenképpen felkínálják az érdeklődőknek.

Idén nyáron többek között Neil Young, Bruce Springsteen és Blur volt a sztárvendég.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×