eur:
392.38
usd:
365.65
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Susan Boyle iránt nagyobb a kereslet, mint a Beatles iránt

Még meg sem jelent első CD-je, máris listavezető Susan Boyle, az utóbbi évek legnagyobb brit médiaszenzációja.

Készül az első CD is, amely november 23-án kerül az üzletekbe. A lemez azonban - a Daily Mirror pénteki beszámolója szerint - már az elővételi igények alapján listavezető: az Amazon.com internetes áruházhoz a megjelenési dátum bejelentése után alig néhány óra alatt több tízezer megrendelés futott be. Susan Boyle-ra jelenleg nagyobb a kereslet, mint például Whitney Houstonra, vagy éppen a Beatlesre.

Boyle máris a leghíresebb celebeknek kijáró bánásmódban részesül. A minap ünnepélyes keretek között fogadták őt a londoni Harrodsban, a világ talán legdrágább luxusáruházában, ahol a leggazdagabb vásárlóknak fenntartott, elkülönített részlegben próbált fel és vett meg hat, egyedi tervezésű fellépőruhát több tízezer fontért.

A kellemességekből macskájának, Pebblesnek is kijut: ő az egyik legelőkelőbb londoni állatkozmetikában kapott gazdája hírnevéhez méltó új küllemet.

A hirtelen jött sztárságnak mindazonáltal megvoltak a hátulütői: Susan Boyle - aki általános meglepetésre csak a második lett a tehetségkutató műsor döntőjében - nem sokkal később idegösszeroppanást kapott, és még kórházban is kezelték.

Most már azonban helyrerázódott élete, és készül a lemezbemutató körútra.

A 48 éves, egyedül élő skót háziasszony, akit faluján kívül korábban senki nem ismert, tavasszal lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg az ITV kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét.

Először mindenki csak nevetett rajta - beleértve a zsűrit is -, amikor még áprilisban, a válogató szakaszban rendezetlen, őszes hajával, szegényes utcai öltözetben kisétált a Britain's Got Talent című showműsor színpadára, és bejelentette, hogy híres szeretne lenni.

Egy perc múlva már nem nevetett senki. A közönség őrjöngve ünnepelt, a zsűri tagjai pedig a szó legszorosabb értelmében tátott szájjal hallgatták, amint a skót dombvidék mélyéről előkerült amatőr versenyző a nemzetközi showbiz legnagyobb profi világsztárjait megszégyenítő hangon adott elő egy dalt a Nyomorultak című musicalből.

Piers Morgan, a zsűri egyik tagja, neves brit médiaszemélyiség - miután magához tért a döbbenetből - kijelentette: Susan Boyle fellépése a harmadik évadjában járó műsorsorozat eddigi legnagyobb meglepetése volt.

Boyle nemhogy híres, de azonnal világszenzáció lett: előadását a legnagyobb amerikai tévéhálózatok sugározták újból és újból fő műsoridőben, a színpadon töltött első öt percének felvételét pedig már jóval több mint százmillióan látták a különböző internetes videoportálokon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×