eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

The Police és Sting: az utolsó koncert - képekkel

Utolsó koncertjét adta a Police a New York-i Madison Square Gardenben. Sting nem gondolta meg magát, úgy tűnik, tényleg nem áll többet össze a trió.

Utolsó koncertjét adta az újraegyesült Police a New York-i Madison Square Gardenben augusztus 7-én. Stewart Copeland, Andy Summers és Sting 2007-ben két évtized után állt össze újra a nekik hírnevet hozó név alatt. Õk nyitották meg 49. Grammy-díjátadót tavaly februárban, Los Angelesben Roxanne című számukkal.

A kiadó úgy reklámozta a turnét, mint ami az említett lemez kiadásának harmincadik évfordulójára emlékezik. A Roxanne című kislemez hozta meg ugyanis 1978-ban az első egyesült államokbeli sikereket az együttes számára, habár 1977-ben már kiadtak egy kislemezt Angliában.

A tizenöt hónapos túra során Stingék a világ minden részében játszottak, hozzánk legközelebb 2007. szeptember 19-én Bécsben, 2008. június 24-én Belgrádban és 26-án a lengyelországi Chorzowban léptek fel.

A Madison Square Gardenben a trióhoz csatlakozott a New York City Police Band is, és volt, hogy Sting lányai táncoltak a színpadon. Az alig két órás koncertet, így a turnét is az Every Breath You Take után a Next To You zárta.

A New York-i koncerten a Rolling Stone magazin szerint Sting végig elégedettnek tűnt, így mindenki reménykedett, hogy meggondolja magát, és korábbi nyilatkozatai ellenére mégis együtt marad a banda.
"Nagy megtiszteltetés nekem, hogy újra régi barátaimmal játszhatok" - mondta az este folyamán. Most azonban úgy tűnik, a Police-nak tényleg ez volt a búcsúturnéja.

A turnéról DVD-t és CD-t, valamint bakelitlemezt is megjelentetnek az ősszel.

A Police 1977-től 1986-ig működött, ezalatt öt stúdalbumot adtak ki. Eddig ötvenmillió lemezt adtak el világszerte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×