eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Alföldi kisebb társulattal akar dolgozni

Kisebb társulattal működő, hagyományokra épülő kortárs színházat szeretne létrehozni Alföldi Róbert, aki júliustól veszi át a Nemzeti Színház igazgatását. A leendő főigazgató az InfoRádióban elmondta: január elsején hozzákezd a munkához.

A Nemzeti Színház új vezetőjének - a pozícióra kiírt pályázat értelmében - a jövő év első felében együtt kell működnie az intézmény leköszönő főigazgatójával, Jordán Tamással, és ez idő alatt önállóan kell előkészítnie a 2008/2009-es évadot.

A jelenleg a Bárka Színházat vezető színész-rendező arról is beszélt, hogy neves külföldi alkotókkal, határon túli magyar alkotókkal illetve több intézménnyel, köztük a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel, a Művészetek Palotájával és a Szépművészeti Múzeummal tervez szoros együttműködést.

Mint mondta: példamutató Nemzeti Színházat szeretne, ahol sokféle gondolkodású ember sokféle stílusban alkot, magas színvonalon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×