eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Török Ferenc: A brókerek a jelenkor legtalálóbb szimbólumai

Eddigi három játékfilmje közül a legjobbnak ítéli a csütörtökön a mozikba kerülő Overnightot Török Ferenc. A rendező az InfoRádiónak elmondta, hogy a filmjében nagyon erős színészi alakítások jelenítik meg a tőzsde és a brókerek életét, azt a posztmodern világot, ahol bármi megtörténhet.

Török Ferenc rendező szerint legújabb filmje, a csütörtökön a mozikba kerülő Overnight eddigi legjobb munkája.

Mint az InfoRádiónak fogalmazott, ez a film van a legpontosabban kitalálva, és a korábbi alkotásokhoz képest az Overnightban a legjobb a színészvezetés.

A rendező kifejtette, hogy témaként azért választotta a brókerek világát, mert ez a szimbolikus közeg a legtalálóbb a jelenkor ábrázolására. A tőzsdei élet egy posztmodern világ, ahol bármi megtörténhet - tette hozzá Török Ferenc.

A rendező közölte: a 24 órás dramaturgia mellett egy belső tempót, és egyedi vizuális világot kívánt teremteni a filmben. Az volt a koncepció, hogy képileg is megjelenítsék a légkondicionálótól az irodaházak nyáron is didergő atmoszféráját - hangsúlyozta.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×