eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Szenzációs bejelentés: visszavonul a világsztár!

Egy évig nem vállal filmszerepet Angelina Jolie, hogy minden idejét a családjával tölthesse. Különösen arra akar gondot fordítani, hogy újonnan örökbe fogadott fiát, Paxot összeszoktassa a többiekkel.

Angelina Jolie Prágában forgatta legújabb filmjét. "Most két hónapot pihenek, aztán két hónapot dolgozom. Utána egy évig nem forgatok" - jelentette be.

A 31 éves színésznőnek és 43 éves párjának, Brad Pittnek négy gyermeke van. Pax Thien márciusi örökbe fogadásakor Jolie egy helyi újságnak nyilatkozva azt ígérte, otthon marad, hogy segítsen a 3 éves kisfiúnak hozzászokni új életéhez.

A pár Cannes-ban reklámozza Jolie új filmjét, amelynek Pitt a producere. Jolie a Wall Street Journal Pakisztánban meggyilkolt újságírójának, Daniel Pearlnek az özvegyét alakítja.

Jolie maga is többször járt Pakisztánban az ENSZ jószolgálati nagyköveteként az ázsiai országban, és részben ott, részben a szomszédos Indiában forgatták a filmet is.

"Teljesen beleszerettem a világnak abba a részébe, és megszakad a szívem, hogy napról-napra nő a szakadék a szegények és a gazdagok között" - nyilatkozta Cannes-ban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×