eur:
389.49
usd:
361.74
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Mindenben a legjobbat kínálja a Művészetek Palotája

Évente csaknem 780 rendezvényt tartanak a Művészetek Palotájában. A prózát kivéve minden műfajban a legjobbat kívánják nyújtani, mondta el az InfoRádió Aréna című műsorában Kiss Imre, az intézmény vezérigazgatója.

A Művészetek Palotájának a magas kultúrát kell képviselnie, de ez nem elit kultúrát jelent; beletartozik minden, ami sok műfajban - komoly- és könnyűzenében, kamaraoperában és tánczenében - a legjobb - mondta el Kiss Imre, az intézmény vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.

Ez az elképzelésük bevált, tette hozzá, megemlítve, hogy az elmúlt két évben volt olyan tervük is, ami nem valósult meg.

Meghatározónak nevezte a programok kialakításában a szerkesztést. Minden területen két-három magyar, illetve külföldi szaktekintély segíti tanácsokkal annak eldöntését, milyen előadást tervezzenek, melyik művészt hívják meg, hangsúlyozta Kiss Imre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 17:50
×
×
×
×