eur:
390.67
usd:
365.02
bux:
68285.88
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Nem süllyed a Titanic

A vártnál jobban hajózik a Titanic - mondta a nemzetközi filmfesztivál igazgatója. Horváth György hozzátette: Antal Nimród nagyon izgul új filmjének budapesti bemutatója miatt.

A legoptimistább várakozásokat is meghaladta a Titanic Filmfesztivál iránti érdeklődés nagysága - mondta az InfoRádióban az esemény igazgatója.

Horváth György hozzátette: a koreai filmek mellett komolyan érdeklődnek a versenyfilmek iránt is, amihez hozzájárulhat, hogy az előadásokon megjelennek az alkotások készítői is.

A Titanic valójában játékfilm-fesztivál, a programban azonban kilenc dokumentumfilm is szerepel. Az esemény ideje alatt összesen hatvannégy filmet nézhet meg a közönség, és még az utolsó napokban is vetítenek néhány, a versenyen induló alkotást - közölte a fesztiváligazgató.

Magyar rendező így még nem izgult?

Antal Nimród, a Kontroll rendezőjének új filmjét, az Elhagyott szobát is a Titanicon, a fesztivál zárógáláján láthatják először az érdeklődők, mindössze két nappal az Egyesült Államokbeli bemutató után.

A rendező a vetítésen amerikai elfoglaltságai miatt nem tud megjelenni, Horváth György azonban elmondta: dolgoznak azon, hogy a közönség legalább egy üzenetet, köszöntőt olvashasson Antal Nimródtól.

A Titanic Fesztivál igazgatója hozzáfűzte: a rendező e-mailjeiből kiderül, hogy nagyon izgul a premier miatt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Valami nagyon nem stimmel a magyar gazdaságban

Valami nagyon nem stimmel a magyar gazdaságban

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért lett Magyarország Európa második legszegényebb országa a lakossági fogyasztás alapján és miért hagyta le a román fizetések vásárlóereje a magyarét. Ezek mellett szó volt a friss GDP-adatról is. Vendégünk volt Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. A második részben az OTP rejtélyes bankfelvásárlásáról kérdeztük Nagy Viktort, a Portfolio vezető részvénypiaci elemzőjét, aki azt is tudni véli, hogy melyik bank lehet az OTP kiszemeltje.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×