eur:
394.44
usd:
364.04
bux:
73649.92
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Zöld kártya a "bevállalósoknak"

A randikártya az idei EFOTT újdonsága. Keddtől a Beatrice-koncertjének teljes közönsége megtudhatja rólad, hogy randiképes vagy-e vagy sem. A szervezők szerint ezzel mindenki rengeteg időt spórol.

A hagyományokhoz híven rockkoncertekkel, színházi előadásokkal, filmvetítésekkel várják a fiatalokat az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára. A rendezvényt ezúttal a Balaton partján, Zamárdiban rendezik meg keddtől szombatig.

A nyitó napon, Deák Bill Gyulát, a Beatricét, a Hobo Blues Bandet, és a Bikinit is hallhatják a látogatók. A Tankcsapda szerdán lép színpadra, őket követi a Quimby.

Csütörtökön a Sziámi, a Ghymes, a Republic és a Hooligans áll a hallgatóság elé, pénteken pedig a Heaven Street Seven, a Hiperkarma és a KFT is színpadra lép. A szombati záró estén Ganxta Zoleet, az Emil Rulezt és a Kispál és a Borzot is meghallgathatják a látogatók.

A találkozó érdekessége, hogy idén először úgynevezett randikártyát akaszthatnak a nyakukba a látogatók.

A kártyán a közlekedési lámpa jelzéseihez hasonlóan piros, sárga vagy zöld jelzéseket állíthatnak be.

A piros azt jelenti, hogy viselője foglalt, a sárga a tartós kapcsolatot keresőket jelöli, míg a zöld azt jelenti: "az illető bevállalós, tehát Woodstock" - magyarázzák a szervezők a jeleket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×