eur:
394
usd:
365.61
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Pavarotti utoljára, Eric Clapton először lép fel nálunk

Luciano Pavarotti egyik utolsó koncertjét adja, Eric Clapton pedig először lép fel Magyarországon 2006-ban. Az idén fellépő világsztárokról olvashatnak összeállítást.

Eros Ramazzotti egy hét múlva, április 22-én lép fel a "World Tour 2006" című koncertsorozat keretében a Papp László Budapest Sportarénában. Az olasz énekes legújabb, tizedik stúdióalbumával járja a világot.

John Lennon (1940-1980) emlékkoncertet rendeznek május 6-án Debrecenben, a Főnix csarnokban. A műsorban fellépnek többek között: Charlie, Pitti Katalin, Komár László, Mester Tamás, Sasvári Sándor, Miller Zoltán, Varga Miklós, Benkő Dániel és a Four Fathers.

Billy Idol a "Summer Tour 2006" egyik állomásaként koncertezik július 13-án a Petőfi Csarnok Szabadtéri színpadán. A gitáros-énekes tavaly megjelent "Devil's Playground" című albumával lép fel európai turnéja során Magyarországon is.

Eric Clapton több mint 40 éves pályafutása során először lép fel Magyarországon. Július 18-án a "Back Home Tour 2006" koncertsorozat keretében a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható a legendás gitáros.

Luciano Pavarotti nemrég bejelentette, hogy befejezi aktív pályafutását, és 2006 augusztusában, a születésnapján énekel utoljára.

A koncertturné egyik utolsó állomása lesz az augusztus 19-ei fellépés a budapesti Puskás Ferenc Stadionban.

A Toto zenekar is augusztus 19-én lesz Budapest vendége, ők azonban a Petőfi Csarnok Szabadtéri színpadán lének fel.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×