eur:
393.82
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Belegyezett a cenzúrába a Rolling Stones

Kisebb botrányt kavart, hogy lekeverték a közvetítés hangját a Rolling Stones előadása alatt a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság hétfő hajnalban játszott döntőjének szünetében. A legendás brit zenekar három dalt játszott, ám a szervezők úgy döntöttek, hogy csak képet adnak, amikor általuk "szexuálisan szókimondónak" tartott szövegrészhez ér Mick Jagger énekes. Most kiderült: a Stones tudott a dologról és bele is egyezett.

Hagyományosan az amerikai televíziós egyik csúcseseményének számít a profi amerikaifutball-bajnokság döntője. A Super Bowl szünetében zenélni komoly megtiszteltetés, ráadásul a rekordnézettség minden előadónak jól jön.

A magyar idő szerint hétfő hajnalban játszott döntőn idén a Rolling Stones lépett fel, ám a közvetítés nézői alighanem meglepődtek, amikor a legendás brit zenekar előadása közben néha elment a hang.

Mint kiderült, a hiba nem a készülékekben volt – a szervezők egyszerűen cenzúrázták az élő közvetítésben elhangzottakat, köszönhetően az öt másodperces késleltetésnek.

A Stonest nem zavarta

A Nemzeti Futball Liga (NFL) szóvivője szerint már a múlt hét folyamán megszületett a döntés. „A Stones tudott róla és nem zavarta őket”- fogalmazott Brian McCarthy szóvivő.

A brit zenekar – melynek szóvivője elérhetetlennek bizonyult – három számot adott elő. A Start Me Up és a Rough Justice szövegét a szervezők „szexuálisan szókimondónak” tartották, az (I Can’t Get No) Satisfaction című klasszikust viszont megkímélték.

Janet Jackson melle

Tavalyelőtt Janet Jackson kivillanó keble okozott emlékezetes botrányt, melynek következtében a közvetítő CBS televíziót több mint fél millió dollárra büntették.

A Super Bowl éjszakáján hagyományosan nagy sztárok lépnek fel a mérkőzés szünetében, az elmúlt években többek között vendég volt Paul McCartney és a U2 is.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×