eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
Republican presidential nominee, former U.S. President Donald Trump works behind the counter making french fries during a visit to McDonalds restaurant on October 20, 2024 in Feasterville-Trevose, Pennsylvania. Trump is campaigning the entire day in the state of Pennsylvania. Trump and Democratic presidential nominee Vice President Kamala Harris continue to campaign in battleground swing states ahead of the November 5th election.
Nyitókép: Doug Mills-Pool/Getty Images

Kampánykrumpli - Donald Trump beugrott egy gyorsétterembe dolgozni, sajtótájékoztatót tartott a kiadóablakból

A republikánus elnökjelölt krumplit sütött és embereket szolgált ki egy McDrive-ban a Pennsylvaniai kampánya során, jelezve ezzel, hogy nem hiszi el, hogy demokrata ellenfele diákként szintén gyorsétteremben dolgozott. A volt elnök, jelenlegi elnökjelölt rögtönzött sajtótájékoztatót is tartott.

Donald Trump republikánus elnökjelölt beállt krumplit sütni vasárnap egy pennsylvaniai McDonald's-ban, majd tartott egy rögtönzött sajtótájékoztatót a McDrive ablakán keresztül - írja az AP News híradása nyomán az Index.

Mint írják, a köztudottan gyorsétteremrajongó volt elnök újságírók és a kiszolgálószemélyzet kereszttüzében igyekezett elsajátítani a krumpli olajba mártásának fortélyait. Sőt, még a McDonald's egyenruháját is magára öltötte a

Philadelphiától északra fekvő Feasterville-Trevose-ban, ami egy úgynevezett ingadozó szavazókörzet.

A republikánus elnökjelölt azt követően ugrott be gyorséttermi munkára, hogy Kamala Harris demokrata jelölt elmondta, főiskolás korában maga is dolgozott a gyorsétteremláncnál. Donald Trump erről azt állítja, hogy soha nem történt meg.

A volt elnök, jelenlegi elnökjelölt, miután kiszolgálta az autójukkal sorban állókat, az ablakon kihajolva válaszolt a sajtó kérdéseire. Többek között olyan mondatok hangoztak el tőle, hogy tiszteletben fogja tartani a jövő havi szavazás eredményét, "amennyiben az tisztességes választás lesz".

Olyan konkrétumokat nem árult el, hogy például támogatná-e a minimálbér emelését, a gyorsétterem kiszolgálószemélyzetét viszont megdicsérte szorgalmáért.

Kamala Harris szóvivője, Joseph Costello szerint a volt elnök McDonald's-os látogatása pontosan azt mutatta, amit egy második Trump-időszakban látnánk: a dolgozó emberek kizsákmányolását a saját személyes hasznára: "Trump nem érti, milyen érzés a megélhetésért dolgozni, függetlenül attól, hogy hány beállított fotó készül róla. Az egész második ciklusra vonatkozó terve az, hogy újabb hatalmas adócsökkentést adjon magának, gazdag haverjainak és az óriásvállalatoknak" - szögezte le.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×