eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

A strandolókat figyelmeztette a veszélyre, végül őt ölte meg a villám

Az amerikai férfi egy csapat gyerek miatt ment vissza villámlások közepette a partra, amikor megtörtént a tragédia.

Egy férfi meghalt a hétvégén, miután villámcsapás érte. Az 59 éves Patrick Dispoto a strandolókat próbálta figyelmeztetni a közelgő viharra a Seaside Parkban, New Jersey-ben június 23-án, amikor a tragédia történt – írja a hirado.hu.

A férfit nem sokkal este hat előtt találták eszméletlenül a strand közeli Seaside Parkban, ahonnan a helyi kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Dispoto barátnője beszámolója szerint miután őt biztonságba helyezte az autóban, visszament a partra, hogy figyelmeztessen egy csapat gyereket a közelgő viharra, mert a vízimentők akkor már nem voltak szolgálatban.

Ekkorra már dörgött és villámlott, és épp a másokat menteni próbáló férfiba csapott egy villám. Bár megpróbálták újraéleszteni, a kiérkező mentők végül nem jártak sikerrel, és a kórházban halottnak nyilvánították Patrick Dispotót.

Címlapról ajánljuk

Már Joe Biden felesége is megszólalt a férjéről

Jill Biden first lady férje folytatódó támogatására kérte a Demokrata Párt vagyonos pénzügyi donorjait a vitán nyújtott gyenge teljesítményt követően szombaton több, zárt körben rendezett találkozón.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×