eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Thermometer Sun 40 Degres. Hot summer day. High Summer temperatures
Nyitókép: batuhan toker/Getty Images

Újabb halott turistát találtak Görögországban, többeket keresnek

Ezúttal egy amerikai kiránduló testére bukkant rá egy másik túrázó; Görögországban kíméletlen hőség tombol, szigorításokat kellett bevezetni.

Holtan találtak egy eltűnt turistát egy Korfutól nyugatra található apró görög szigeten - írja a The Guardian híradása nyomán a 24.hu. Az amerikai férfi testére egy másik kiránduló talált rá Mathraki egyik elszigetelt sziklás strandján. Az áldozatot csütörtök óta keresték, a hatóságok nem közöltek részleteket a haláláról.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Görögországban 40 fokos hőség tombol, több külföldi turista is eltűnt vagy meghalt, köztük Michael Mosley brit televíziós személyiség. Vasárnap egy 74 éves holland turista holttestét találták meg.

Jelenleg keresnek két francia állampolgárt, egy 64 és egy 73 éves nőt, akiknek együtt veszett nyoma Szikinosz szigetén. Amorgoszon egy 59 éves amerikai férfi tűnt el, aki kedden indult túrázni a kánikulában.

A júniushoz képest szokatlanul nagy hőség miatt Athénban be kellett zárni az Akropoliszt, az ország középső és déli részén zárva tartják az iskolákat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×