eur:
392.41
usd:
365.88
bux:
66651.92
2024. április 25. csütörtök Márk
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján (CPAC) Dallasban 2022. augusztus 4-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Floridában találkozik jövő héten Orbán Viktor és Donald Trump

Utoljára 2022 augusztusában találkoztak.

Jövő héten floridai birtokán fogadja Orbán Viktort Donald Trump, a találkozót a magyar miniszterelnök kezdeményezte – írja a HVG a The New York Times cikkére hivatkozva.

A lap megkérdezte a Fehér Házat, hogy Orbán Joe Bidennel is tervez-e találkozni, de azt írták, hogy a Nemzetbiztonsági Tanács nem tud ilyen tervről. A cikkre Trump kampánycsapata egyelőre nem reagált.

A magyar miniszterelnök és a volt amerikai elnök legutóbb 2022 augusztusában találkozott Trump New Jersey-i golfklubjában. Orbán Viktor az utóbbi időben lelkesen támogatta Donald Trumpot, aki nemrég egy kampánybeszédében méltatta a magyar kormányfőt, majd Európa legkeményebb emberének nevezte.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×