eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Wili Orbán, az RB Leipzig játékosa (b2) befejeli csapatának harmadik gólját a Hertha BSC ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2022. október 15-i mérkőzésén a lipcsei Red Bull Arénában.
Nyitókép: Wili Orbán, az RB Leipzig játékosa (b2) befejeli csapatának harmadik gólját a Hertha BSC ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2022. október 15-i mérkőzésén a lipcsei Red Bull Arénában. MTI/AP/DPA/Jan Woitas

Gyászol a Hertha BSC - Negyvenhárom éves korában elhunyt a berlini klub elnöke

Váratlanul elhunyt Kay Bernstein, a Hertha BSC elnöke, aki 2022 nyara óta állt az 1892-ben alapított, nagy hagyományokkal rendelkező berlini klub élén, és nagy népszerűségnek örvendett a szurkolók körében. Az egyesület rendkívüli közleményben jelentette be a szomorú hírt.

Kay Bernstein mindössze 43 esztendős volt. A Kicker sportportál által ismertetett közlemény szerint gyászolja őt az egész egyesület, gyászolják munkatársai, akik értetlenül állnak a történtek mögött.

A Hertha "egész családja " gyászolja őt – hangsúlyozta a közlemény, részvétét nyilvánítva Kay Bernstein családjának, barátainak és mindazoknak, akik közel álltak hozzá.

A halál okáról a közlemény nem tett említést. A Berliner Zeitung értesülése szerint

Bernsteint álmában érte a halál, szívroham következtében hunyt el.

A Hertha BSC tavaly esett ki a Bundesliga első osztályából. A Dárdai Pál által irányított berlini kék-fehérek jelenleg a második liga hetedik helyén állnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×