eur:
390.24
usd:
364.28
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A budapesti Nagykőrösi úton telepített Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok 2016. április 4-én. Az új kamerák, amelyek április 5-én reggeltől fognak működni, sebességmérés mellett - a többi között - forgalomszámlálásra és többféle szabályszegés felismerésére, dokumentálására is alkalmasak. A rendszer 160 mobil sebességmérőt, valamint az ország egész területén 365 fixtelepítésű komplex közlekedésellenőrző pontot (KKEP) foglal magában, 134 útszakaszon.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Vigyázat, új traffipaxokat vetnek be – a magyar autósok is sokat fizethetnek

Drasztikus büntetéshullám kezdődik a magyar határ túloldalán.

Nem árt nagyon odafigyelni azoknak, akik rendszeresen járnak Ausztriába, ugyanis mint egy TikTok-vidóból kiderült, tömegével kezdik lecserélni a régi traffipaxokat, és most vége van a régi tűréshatárnak is – írja a Pénzcentrum.

Mint a videóból kiderül, az olyan régi trükkök, mint az egymás mellett haladás, már nem működnek, mert az új gépek egyszerre akár több kocsit is képesek bemérni. Ausztriában - akárcsak hazánkban - az autópályán 130 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség, de az új gépek akár már 3 kilométer/órás sebességtúllépést is észrevesznek.

A szenzorok még gyorsabbak is aktiválódnak, mint a régiek, emellett immár nemcsak hátulról, hanem elölről is fotózzák a gyorshajtókat. Az új szupertrafikkal már az egész országban elkezdték lecserélni a régieket, néhány hónap múlva tehát drasztikus büntetéshullám is jöhet a gyorshajtóknak.

@keszler.bertalan Hüha ? #autó #auto #autók #autobahn #autópálya #kocsi #cars #hírek #magyar #ausztria @Bubu @Bubu @Bubu ♬ eredeti hang - Bubu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×