eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Jersey City, Paulus Hook with Portside Towers apartments and Goldman Sachs Tower, with the distant view of Lower Manhattan.
Nyitókép: Getty Images/ Alex Potemkin

A Goldman Sachs-nál azért küzdenek, hogy dolgozók bemenjenek az irodába

Külön figyelmet fordítanak az irodakerülőkre.

A Goldman Sachs nevű amerikai vállalat lépéseket tesz annak érdekében, hogy minél több dolgozót visszacsábítson az irodákba – írja a Bloomberg cikke alapján a Portfolio.hu.

A vállalat szeretné elérni, ha munkatársai heti öt napot töltenének az irodában, a vezetők szerint viszont a munkatársak egy csoportja vonakodik teljesíteni ezt. "Bár szükség esetén van rugalmasság, egyszerűen csak emlékeztetjük alkalmazottainkat a meglévő politikánkra…" – mondta Jacqueline Arthur humánerőforrás-vezető egy nyilatkozatban.

A versenytársnak számító Citigroup és a JP Morgan Chase vállalatoknál is nyomon követik a jelenlétet, és

sürgetik a vezetőket, hogy sok alkalmazottjuk esetében érvényesítsék a heti háromnapos irányelveket.

A Citigroupnál a közelmúltban közölték a munkatársakkal: következményekkel kell számolniuk, ha nem tartják be a jelenléti szabályzatot, ami a fizetésüket is érintheti. A JP Morgan áprilisban közölte a dolgozókkal: az ügyvezető igazgatóktól elvárják, hogy a munkahét minden napján bejárjanak az irodába.

Arról korábban itt írtunk, hogy Covid-19 óta különösen jellemző hibrid munkarend milyen hatással lehet a világ nagyvárosainak gazdasági helyzetére.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×