eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/ Junction Fire Company

Szándékosan hajthattak egy családi ház tetejébe Amerikában

A balesetben senki nem sérült meg súlyosabban.

A pennsylvaniai Lewistown városában nem mindennapi eset történt múlt hétvégén, amikor is egy szürke Toyota Corolla egy családi ház emeletébe csapódott – írta a Washington Post cikke alapján a Telex.

A kocsit a húszéves Evan Miller vezette, aki csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszta az ütközést, és végül saját lábán szállt ki az autóból. A mentők a helyi kórházba szállították kivizsgálásra. A rendőrség megállapította, hogy a baleset "szándékos cselekmény" volt, ezért vádat emeltek Evan Miller ellen.

"Ez az, amit az ember csak a filmekben lát" – mondta Sam Baumgardner, a helyi önkéntes tűzoltóság ügyintézője, aki részt vett a mentési munkálatokban. Hozzátette,

a baleset idején senki sem tartózkodott az emeleten, így senki sem sérült meg súlyosabban.

Az ügyintéző szerint az autó lehozása körülbelül három órát vett igénybe, utána pedig egy nagy ponyvával takarták be a házon tátongó lyukat.

A hatóságok még vizsgálják, pontosan hogyan történt a baleset. A jelek szerint a sofőr nagy sebességgel ráhajtott egy vízátvezető csatorna szélére, és ez dobta a levegőbe az autót. Az állami rendőrség nem osztott meg további részleteket az balesetről, így azt sem árulták el, hogy a baleset okozója ismerte-e az ott élő családot. Annyit közöltek, hogy súlyos testi sértéssel, gondatlan veszélyeztetéssel és rongálással is gyanúsítják. Ha Evan Millert elítélik, akár öttől húsz évig terjedő börtönbüntetésre is számíthat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×