eur:
397.11
usd:
369.63
bux:
70022.97
2024. június 14. péntek Vazul
Nyitókép: Pixabay

Leállt a francia Alpokban eltűnt kisfiú keresése

Lemondtak a francia hatóságok annak a 2 és fél éves kisfiúnak a megtalálásáról, aki öt napja tűnt el egy alpesi francia faluból.

A hatóságok az elmúlt napokban nagy erőkkel keresték a kisfiút, több tucatnyi rendőr és katona, illetve kutyás felderítők segítségével a földön, helikopterekkel a levegőben. 30 házat, 12 járművet és mintegy 12 hektárnyi területet fésültek át a környéken, 25 embert kérdeztek ki az üggyel összefüggésben - írja a 444.hu.

Kedden a hatóságok már arra is figyelmeztettek, hogy a nagy hőség miatt a kisfiú élete komoly veszélyben lehet, a régiót hőhullám sújtotta, 35 fokos hőség is volt. A környéket kedd óta a helyi lakosokon kívül nem látogathatja senki.

Rémy Avon helyi ügyész szerdán kiadott közleményében úgy fogalmazott: a kutatás nem vezetett eredményre, ezért nem küldenek több kutatócsoportot a kisfiú megtalálására. Ettől függetlenül a rendőrség a tanúk meghallgatása után még mindig reménykedik az áttörésben.

Címlapról ajánljuk

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×