eur:
389.65
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Leállt a francia Alpokban eltűnt kisfiú keresése

Lemondtak a francia hatóságok annak a 2 és fél éves kisfiúnak a megtalálásáról, aki öt napja tűnt el egy alpesi francia faluból.

A hatóságok az elmúlt napokban nagy erőkkel keresték a kisfiút, több tucatnyi rendőr és katona, illetve kutyás felderítők segítségével a földön, helikopterekkel a levegőben. 30 házat, 12 járművet és mintegy 12 hektárnyi területet fésültek át a környéken, 25 embert kérdeztek ki az üggyel összefüggésben - írja a 444.hu.

Kedden a hatóságok már arra is figyelmeztettek, hogy a nagy hőség miatt a kisfiú élete komoly veszélyben lehet, a régiót hőhullám sújtotta, 35 fokos hőség is volt. A környéket kedd óta a helyi lakosokon kívül nem látogathatja senki.

Rémy Avon helyi ügyész szerdán kiadott közleményében úgy fogalmazott: a kutatás nem vezetett eredményre, ezért nem küldenek több kutatócsoportot a kisfiú megtalálására. Ettől függetlenül a rendőrség a tanúk meghallgatása után még mindig reménykedik az áttörésben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×