eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pexels

Sajátos módon tenné vonzóbbá a középső üléseket egy légitársaság

A Virgin Australia légitársaság nemrégiben készített felmérése szerint a megkérdezettek mindössze 0,6 százaléka választaná ezt a helyet önszántából egy repülőn.

Ez azonban megváltozhat annak a nyereményjátéknak hatására, amelyben 60 millió forintnak megfelelő ausztrál dollár értékben nyerhetnek ajándékokat azok, akik hajlandók a középső ülésre kínált helyeket elfogadni. A játék a társaság törzsutasai számára nyitott, egészen 2023. április 23-ig jelentkezhetnek a Virgin Australia applikációján keresztül.

Minden héten kisorsolnak majd valamilyen nyereményt: ezek közt szerepel egy helikopteres kocsmatúra és egy két éjszakás ausztráliai minivakáció is – írja a CNN.

Ezen túl futballmeccsre szóló jegyeket, illetve meccsek előtti ebédeket és azok után szervezett partikra érvényes belépőket is kínálnak a középső ülést vállalóknak. A törzsutasrendszerben érvényes pontokat, illetve magas státuszt is nyerhetnek a résztvevők.

A nyereményjáték meghirdetésekor több kommentelő zseniális ötletnek nevezte az akciót – de sokan arról írtak, semmivel sem lehetne rávenni őket arra, hogy középső ülésen foglaljanak helyet.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×