eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
London, 2017. november 27.Meghan Markle amerikai színésznő, Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fiának jegyese integet a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendős Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvőt 2018 tavaszán tartják. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Meghan hercegné fontos titkokat árult el

A Variety magazinnak adott interjújában a királynő halála utáni időszak nehézségeiről is beszélt a színésznő.

"Most végre együtt lehet a férjével" – mondta Harry herceg II. Erzsébet halála után, árulta el Meghan hercegné a magazinnak, illusztrálva férje örök optimizmusát. A Variety interjújában az egykori színésznő felidézte, milyen közeli kapcsolatba került a néhai királynővel ő is azt követően, hogy a királyi család tagja lett.

"Az első közös hivatalos megjelenésünkre gondolok sokat szívesen, nagyon különleges alkalom volt" – elevenítette fel Meghan a Sky News cikke szerint.

II. Erzsébetre mint a kiváló női vezető iskolapéldájára is utalt a beszélgetésben. Ő és férje is Nagy-Britanniában tartózkodtak, amikor a királynő elhunyt – az egyébként már Amerikában élő hercegi pár nőtagja elmondta, szerencsésnek érzi magát, hogy ott tudott lenni férje mellett, hogy ebben a nehéz helyzetben támogassa őt.

View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

Arról, hogy milyen hatást gyakorolt rá és családjára a veszteség, a következőket mondta: "Elgondolkodtat, hogy mire akarjuk összpontosítani az energiáinkat. Jelenleg energikusnak és lelkesnek érezzük magunkat mindazzal kapcsolatban, amit építünk."

A dokumentumfilmes Liz Garbus által rendezett, a hercegi párról szóló, sokak által várt Netflix-sorozatról szólva Meghan elmondta, hogy jó volt valakire rábízni a történetüket.

"Egy tapasztalt rendezőre hagyatkozunk, akinek a munkáját régóta csodálom

– még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy talán nem úgy mutatja be, ahogy mi meséltük volna el" – mondta.

A hercegné elárulta azt is, hogy kedvenc romkomja a Harry és Sally, hogy szívesen főz, a bolognai az egyik specialitása. Kaliforniai életüket csendesnek írja le: ő maga Scrabble-lel és Wordle-lel tölti ki üres idejét, illetve igyekszik felfrissíteni francianyelv-tudását.

Azt is elárulta, bármelyik gyerekét támogatná, ha színésznek készülne, de ő maga nem tervez visszatérni a vászonra – bár tudja, hogy soha nem érdemes azt mondani, hogy soha.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×