eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Műsor közben sztrókot kapott egy oklahomai híradós

Akkor ismerte fel a problémát, amikor észrevette, hogy nehezen tudja elolvasni az előtte lévő súgógépet.

A stúdióból, élő adásból kellett kórházba szállítani Julie Chint, az NBC leányvállalatának hírműsorvezetőjét, írja a Telex. Az orvosai szerint a híradós a szombat reggeli élő adásban egy enyhe agyvérzés kezdeteit produkálta.

Az oklahomai Tulsában lévő KJRH műsorvezetője egy Facebook-posztban számolt be az állapotáról. "Néhányan közületek látták, és nagyon sajnálom, hogy ez történt” – írta Julie Chin.

A történteket felidézte: „A hírműsorunk közben néhány perc alatt elkezdtek történni a dolgok.

  • Először is részlegesen elvesztettem a látásomat az egyik szememre.
  • Nem sokkal később a kezem és a karom elzsibbadt.
  • Aztán tudtam, hogy nagy bajban vagyok, amikor a szám nem akarta kimondani azokat a szavakat, amelyek a súgógépen közvetlenül előttem voltak.”

A műsorvezető az élő adásban arról beszélt, hogy a NASA ismét elhalasztja a holdrakétája indítását. Ekkor zavarba jött, és elkezdte ismételgetni a szavait. Néhány másodperces küszködés után bocsánatot kért a nézőktől, mondván: „sajnálom, valami baj van velem ma reggel”, majd átadta a szót Annie Brown meteorológusnak.

Julie Chin munkatársai a zavarodott viselkedését látva azonnal hívták a 911-et, sejtve a vészhelyzetet. Azóta számos vizsgálaton átesett, amelyek alapján az orvosok azt valószínűsítik, hogy egy enyhe szélütése volt. „Még mindig sok kérdés van, és sok mindent kell nyomon követni, de a lényeg az, hogy rendbe fogok jönni” – írta posztjában a híradós.

A teljes bejegyzést itt lehet megtekinteni:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×