eur:
395.28
usd:
366.7
bux:
65382.19
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Duane Hansen egy hatalmas tökben evezett több, mint 60 kilométert a Missouri folyón
Nyitókép: Facebook

Képek: tökös csónakázó a Missouri folyón

Egy hatalmas, kivájt tökben evezett több, mint 60 kilométert egy amerikai férfi.

Mint arról a telex.hu is beszámol, Duane Hansen a 60-ik születésnapját ünnepelte ilyen különös módon. Egy több száz kilós tökből csónakot faragott, majd beleült, és reggel fél nyolctól este fél hétig evezve, több, mint 38 mérföldet (vagyis a nagyjából 61 kilométert) tett meg így a Missouri folyón - írja a portál.

A születésnapi ünneplésen túl az is a célja volt, hogy Guinness-rekordot állítson fel. Azonban rekordkísérlet hitelesítéséhez kirendelt tisztviselőket is meglepte, amit láttak, mert ők eredetileg azt hitték, hogy a férfi csak a sok száz kilós zöldséget akarja leúsztatni a folyón Bellevue városából, Nebraska Citybe.

A hóbortos szülinapozásról Bellevue városa a Facebookon számolt be:

A telex.hu még azt is megírja, hogy a "tökben hajózás" eddigi rekordja huszonöt és fél mérföld, vagyis valamivel több, mint negyvenegy kilométer volt. Így Duane Hansen minden bizonnyal új csúcsot ért el a Missouri-n.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×