eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Scales and Tails Utah/Facebook

Megvadult az aligátor a gyerekzsúron, egy apuka fogta le

Egy bátor vendég nem habozott.

Aligátoros bemutatót tartottak vasárnap egy gyerekzsúron a Salt Lake City-beli Scales & Tailsben, a hüllő azonban egyik pillanatról a másikra agresszívvé vált, és ráharapott gondozónője karjára, és szinte berántott maga mellé a medencébe – idézi a Telex a Sky News-t. Az esetről készült felvételen jól látszik, ahogyan a nő kétségbeesetten küzdött, hogy kiszabadítsa a kezét, de a kétméteres aligátor majdnem beforgatja maga alá.

Ekkor lépett a színre Donnie Wiseman, az egyik vendég a gyerekpartiról, aki halált megvető bátorsággal beugrott a medencébe, és egy birkózófogással az agresszív aligátor háta mögé került. Wiseman innentől kezdve a gondozónő szakmai tanácsai alapján ölelgette hátulról a hüllőt, hogy valahogy elvegye a kedvét a nő karjának elfogyasztásától, miközben a gondozónő lábával átkulcsolta a hüllő állkapcsát, hogy az állat ne tudjon nagyobb kárt okozni. Az egész akciót döbbenten nézték a biztonsági üveg mögül a gyerekzsúr vendégei, amíg az egyik vendég el nem vezette a gyerekeket.

Miután az aligátor harapása enyhült, a nő kihúzta a karját, őt pedig kirántotta a medencéből egy másik vendég. Wiseman pedig egyedül maradt a vízben az agresszívan fickándozó aligátor hátán. A szorult helyzetből végül a hüllő fejét lenyomva, majd gyorsan kiszökellve sikerült a férfinak megmenekülnie. A kalandot mindenki épségben megúszta. A gondozót a kórházban megműtötték – munkaadójának elmondása szerint jól van.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×