eur:
392.89
usd:
366.33
bux:
66861.39
2024. április 25. csütörtök Márk
Emberek várják, hogy leteljen a harminc perces megfigyelési idő, miután beoltották őket a Pfizer gyógyszeripari cég koronavírus elleni vakcinájával az oltóközponttá alakított Lumen Field rendezvénycsarnokban, a Washington állambeli Seattle-ben, 2021. március 13-án.
Nyitókép: MTI/AP/Ted S. Warren

Elérték, amire vágytak a járvány amerikai origójában

Seattle-ben elérték elsőként az amerikai nagyvárosok közül a koronavírus-járvány elleni vakcinacélt: a 11 évesnél idősebbek 70 százaléka teljes oltottságot élvez – jelentette be a város polgármestere.

Jeny Durken egyúttal köszönetet mondott a lakosságnak, hogy elkötelezett volt saját, szerettei és az egész közösség egészségének védelme iránt, egyúttal bejelentette, hogy eljött az óvatos újranyitás lehetősége.

Az Egyesült Államokban az első koronavírusos megbetegedést 2020 januárjában Seattle közelében, a várostól északra jelentették. A 730 ezer lakosú Seattle az Egyesült Államok északnyugati részén fekvő Washington tagállam fővárosa. A tagállamban 440 ezer Covid-fertőzést jegyeztek fel eddig, területén a járvány miatt 5700-an haltak meg.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×