eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Zakopane, 2018. szeptember 22.Parányi hóember a 1987 méteres Gáspár-csúcson 2018. szeptember 22-én, miután pár centiméter hó esett, a hőmérséklet pedig fagypont alá süllyedt a lengyel Tátrában, Zakopane közelében. Az előrejelzések szerint a következő napokban akár 20 centiméáternyi hó is hullhat a Tátrában. (MTI/EPA/Grzegorz Momot)
Nyitókép: Grzegorz Momot

Hóembert hozott a hegyekben a hidegfront

Havat hozott a Tátrában Zakopáne térségében.

Ami itthon esőként esett, az a Tátrában már hó lett. Most még csak lepelnyi, de a hétfő hidegfront már akár 20 centit is hozhat az előrejelzések szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×