INFORÁDIÓ 
2019. február 20. szerda
Aladár, Álmos

csecsemő

elhagyott csecsemő

montana

Bedrogozva okozott autóbaleset után hagyták a csecsemőt az erdőben

Infostart / MTI

Kiskorú bántalmazásával és veszélyeztetéssel vádolják azt az amerikai férfit, aki az erdőben, gallyak és törmelék alá rejtette az öt hónapos kisfiút. Egyelőre nem tisztázott, milyen kapcsolatban áll a csecsemővel.

A babát kilenc óra elteltével találták meg a hatóságok, meglepően jó állapotban Montana államban. A 32 éves Francis Crowley a nyomozóknak azt mondta, azért hagyta ott a kisfiút, mert túl nehéz volt.

A Missoula megyei seriff hivatalát vasárnap este nyolc óra körül értesítették, hogy egy férfi fegyverrel fenyegeti az embereket a Lolo természetvédelmi területen. Elfogták a férfit, aki arról beszélt, hogy autóbalesetet szenvedett és valahol az erdőben el van ásva egy kisbaba.

Zavarodottsága miatt nem tudott segíteni a baba megtalálásában és nem tudta megmondani, mennyi ideje történt a baleset. Egymásnak ellentmondtak szavai: azt mondta, a csecsemő az út mellett fekszik, majd azt, hogy meghalt és eltemette az erdőben. Francis Crowley, akit egy másik államban szökevényként tartanak számon, elismerte, hogy metamfetamint és a fürdősó nevű dizájnerdrogot fogyasztott.

A seriff kutatócsapatot szervezett, hat órán keresztül vizsgálták át a területet. Megtalálták a sérült, de üres autót, majd a környezetében lévő tárgyak - tápszer, pelenka - nyomán eljutottak a csecsemőhöz.

Hajnali fél háromkor hallották meg a baba sírását. A kisfiút hason fekve találták meg a gally- és szeméttörmelék alatt,

csak egy nedves és szennyezett rugdalózó volt rajta a 8 fokos hidegben. Néhány karcolást és horzsolást szenvedett, de összességében jól van, az állami gyermek- és családvédelmi szolgálathoz került.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018