eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Keaton: Woody Allen a barátom, és továbbra is hiszek neki

Keaton: Woody Allen a barátom, és továbbra is hiszek neki

Diane Keaton továbbra is kiáll a molesztálással vádolt volt élettársa mellett.

Az Oscar-díjas színésznő, aki Woody Allen több filmjében is szerepelt továbbra is kiáll  a szexuális zaklatással megvádolt színész-rendező mellett.

„Woody Allen a barátom, és továbbra is hiszek neki”

– írta Diana Keaton a Twitter-oldalára. A színésznő egy linket is mellékelt a posztjához: egy 1992-es 60 Minute című műsorban adott Allen-interjút, amelyben a rendező arról beszélt, hogy milyen nehéz volt a válása Mia Farrow-tól, aki szerinte a gyerekeiket is ellene hangolta.

A sajtó akkor vette elő újra Woody Alennel kapcsolatos vádat, miután a rendező Weinsteinről azt mondta, hogy hallott filmmogulról kapcsolatos pletykákat, „de nem olyan horrortörténeteket”, amelyekről több nő is beszámolt.

Harvey Weinstein volt az, akinek segítségével Woody Allen karrierje újraindult az után, hogy Mia Farrow színésznőtől való válásakor, fogadott lánya, Dylan Farrow molesztálásával vádolták meg a rendezőt.

Farrow akkor vált el Allentől, amikor rájött, hogy egy másik fogadott lánya, Soon-Yi Previn kapcsolatban áll a férjével, majd a lány hozzá is ment feleségül.

Dylan Farrow már évekkel ezelőtt nyilatkozta, hogy a nevelőapja zaklatta őt, amikor még hétéves volt. A fiatal nő  az elmúlt napokban pedig a Weinstein-botrány és a kialakult meeto-kampány hatására újra kamerák elé állt.

Ronan Farrow, Mia Farrow másik gyermeke korábban a The Hollywood Reporterben megjelent írásában a média felelősségére hívta fel a figyelmet, amiért nem gyakorol nyomást apjára a zaklatási vádak hatására sem. 

Woody Allen nemrég az ABC Newsnak azt mondta, hogy a Farrow-család a Time's Up mozgalmat – amit a hollywoodi szexuális visszaélésre hívtak életre  cinikusan kihasználja, hogy újra megvádolhassa.

 „Soha nem zaklattam a lányomat” 

– mondta  a rendező, aki hozzátette, a vádat több mint 25 évvel ezelőtt az erre szakosodott intézmények és szervek is kivizsgálták, és mindegyik arra a következtetésre jutott, hogy nem történt zaklatás. 

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×