eur:
388.93
usd:
360.83
bux:
68624.54
2024. május 7. kedd Gizella

Ha Trump veszít, saját televíziót hoz létre

Donald Trump republikánus elnökjelölt választási veresége esetén állítólag saját televíziót akar létrehozni.

A hírt a hétfői brit The Financial Times című lap közölte, felmelegítve az amerikai sajtóban korábban megjelent - de a republikánus elnökjelölt által cáfolt - információkat a Trump televízió létrehozásáról. Erről korábban először a Vanity Fair című folyóirat adott hírt, majd foglalkozott vele a The Washington Post is. Trump szóvivői, majd szeptemberben maga Trump is cáfolta az információt a The Washington Postban. Donald Trump veje, Jared Kushner informálisan tárgyalt a médiaipar egyik befolyásos szereplőjével arról, hogy a novemberi elnökválasztás után létrehoznának egy Trump televíziót.

Kushner, aki az amerikai sajtó hírei szerint egyre befolyásosabb szerepet játszik Trump kampányában, az elmúlt hónapokban felvette a kapcsolatot az elsősorban médiaügyekkel - vásárlásokkal, fúziókkal - foglalkozó LionTree nevű beruházási bank alapítójával, Aryeh Burkoff bankárral. Arról tárgyalt vele, hogy a republikánus elnökjelölt azon gondolkodik, hogyan adjon hangot a választási kampányban őt támogatóknak. Donald Trump ugyanis úgy gondolja, hogy híveinek tábora egész mozgalmat hívott életre.

Az igatlanfejlesztő Jared Kushner egyébként jelenleg is laptulajdonos: a New York Observer című hetilap az ő tulajdonában van.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×