eur:
367.97
usd:
342.32
bux:
49320.70
2023. június 10. szombat Gréta, Margit

Tűz volt egy oroszországi kórházban

Legkevesebb 21-en meghaltak egy tűzvészben, amely egy kórházban pusztított az oroszországi Voronyezs térségében - közölte az orosz polgári védelmi szervek szóvivője vasárnapra virradó éjjel.

Két embert egyelőre keresnek a legfrissebb beszámolók szerint.

A korábbi híradások még hét halottról szóltak.

Az épületben 74-en tartózkodtak a tűz keletkezésekor, négyen közülük a kórház dolgozói voltak. Több mint ötven embert menekítettek ki, közülük húszan kerültek kórházba, égési sérülésekkel, illetve füstmérgezéssel.

A halálos áldozatok közül 19-et már holtan hoztak ki az épületből, ketten a kórházban haltak bele a sérüléseikbe.

A tűzoltóknak kora hajnalra jórészt sikerült megfékezniük a lángokat.

A tüzet feltehetően egy rövidzárlat vagy a tűzvédelmi szabályok megsértése okozta. A kórház elsősorban pszichiátriával és ideggyógyászattal foglalkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Itt a vége, hamarosan jöhet a forintgyengülés?

Itt a vége, hamarosan jöhet a forintgyengülés?

Erős volt a május a magyar tőzsdén, a BUX index emelkedéssel zárta a hónapot, a forint az euróval szemben pedig továbbra is a 370-es szint környékén mozgott. Június elején megkérdeztük a hazai alapkezelőket rendszeres havi felmérésünkben a hazai részvénypiac és a magyar fizetőeszköz kilátásairól. Az alapkezelők kedvenc részvénye az OTP és a Magyar Telekom a magyar tőzsdén, a forint esetén pedig egy éves időtávon inkább gyengülést, mint erősödést várnak a felmérésben résztvevők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×